Jagtformidling

Jagtformidling med en app – direkte på din telefon

Huntivo er jægernes foretrukne platform til jagtformidling, når man som arrangør af en jagt mangler en eller flere jægere til en jagt, eller når man blot leder efter sin næste jagtoplevelse.

Funktioner:

  • Find nye jagter
  • Opret en jagtinvitation
  • Lav en jagtgruppe
  • Chat

Jagtformidling på en nem og enkel måde

Huntivo er en nem og enkel metode, der gør det lettere at finde eller invitere til en jagt – både for den enkelte jæger og jagtgruppe. Brug Huntivo til at oprette en jagtgruppe, hvor du kan administrere og organisere en eller flere jagter med vennerne.

Jagtformidling
Zenia Maltha
Zenia Maltha
Læs mere
En fremragende mulighed for at komme med på jagt som nyjæger.

Jeg har haft flere gode jagtoplevelser med Huntivo, hvor der har været masser af vildt, og jeg har fået udvidet mit netværk inden for jagt. Jeg kan klart anbefale dig at benytte Huntivo og få en masse oplevelser med i rygsækken
Freya Askjær
Freya Askjær
Læs mere
Jeg har været med Huntivo på jagt flere gange og mit jægerhjerte glædes hver gang! Her er plads til både nyjægere og erfarne jægere til at skabe nye og gode relationer – og der er altid fokus på de gode oplevelser!

Jeg er fan og vil til enhver tid anbefale Huntivo til såvel de, som gerne vil med på jagt, og de, som gerne vil have en jæger med.
Marlene Mouridsen
Marlene Mouridsen
Læs mere
Den 27. oktober deltog jeg i en drivjagt i Birkebæk Plantage.

Det var min første jagt via Huntivo. Nemt at bruge appen. Hurtigt og effektiv anmoder man om at deltage i en jagt – hvis man bliver accepteret til jagten, så er der super god information, fra de der afholder jagten.

Selve dagen var utroligt spændende og lærerig. Fantastisk oplevelse for en nyjæger som mig.
Jacob Wrang
Jacob Wrang
Læs mere
Som nyjæger er det et sindssygt godt værktøj til at komme ud på jagt, hvor man møder andre mere garvede jægere, der øser ud af deres mange års erfaring.

Har man ikke selv jord at jage på, er der stor mulighed for at komme ud og tilmed prøve varieret former for jagt.
Pernille Kastrup
Pernille Kastrup
Læs mere
Huntivo er helt genialt for nyjægere som jeg!

Jeg kommer ikke ud af en jægerfamilie, hvor der er et jagtareal at gå på. Med Huntivo kan jeg komme med på mange flere forskellige jagter, få nye kontakter, bekendtskaber og venner!

Så er du nyjæger og gerne vil ud og have noget jagterfaring og møde jægere, eller er du den erfarne jæger, som ønsker at udvide bekendtskaberne og prøve andre jagter, så gør dig selv den tjeneste og hent Huntivo-app’en ned!