FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Ja. Som bruger af Huntivo har du mulighed for at oprette en gruppe og navngive den efter enten din jagtforening eller dit jagtkonsortie. Fra gruppen har du mulighed for at administrere og organisere de jagter, der afholdes af jagtforeningen eller jagtkonsortiet. Kontakt os på info@huntivo.com for at høre mere.

Nej. Huntivo er helt gratis. Det er dog muligt, at en arrangør af en jagtinvitation opkræver et deltagergebyr. I sådanne tilfælde består den eventuelle transaktion mellem arrangøren og den inviterede jæger.

Ja. Når du har oprettet en gruppe, kan du under Gruppeindstillinger bestemme proceduren for optagelse af medlemmer. Herfra kan du vælge, at gruppen er usynlig for andre brugere end gruppens medlemmer.

Ja! Under dine Indstillinger har du mulighed for at slå lokationsbaserede notifikationer til. Herfra skal du blot indtaste din hjemby, hvorefter du fremadrettet vil modtage direkte besked, når der oprettes en jagt i dit nærområde.

For at sprede budskabet om Huntivo til så mange ivrige jægere som muligt, sætter vi stor pris på at du anmelder og giver en vurdering af Huntivo i enten App Store eller Google Play. Derudover er du meget velkommen til at nævne Huntivo under en jagt.

Har du andre spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe